Kołobrzeg, ul. Bulwar Jana Szymańskiego 4                                                                                                                tel. 94 354 03 87
Belona
NATURALNIE, NAJLEPSZA
RYBA SMAŻONA Z PIECA I GRILLA
W centralnym punkcie sali niczym serce tętni życiem 1000 litrowe akwarium rafowe w którym podziwiać można wiele gatunków koralowców i pięknie wybarwionych ryb.

Całość doglądam osobiście. Moje 25 letnie doświadczenie kucharskie i pasja powoduje, ze klienci wychodzą uśmiechnięci i zadowoleni.


Serdecznie zapraszamy!

E.P. Adamiec z załogą


Belona
NATURALNIE, NAJLEPSZA
RYBA SMAŻONA Z PIECA I GRILLA
Belona jest na rynku już 15 lat, co zobowiązuje i jest gwarancja najwyższej jakości.
I jak mówią nasi klienci"Jak zwykle najlepszego smaku".

Od lat łowią dla nas ci sami rybacy, którzy doskonale wiedza jakie mamy wymagania.
Zaraz po połowie, specjalnie pod klienta ryba jest sortowana, aby najlepsze sztuki trafiły w ręce naszych kucharzy.

Ryba prosto z kutra smażona z patelni, pieca i grilla to pozycja obowiązkowa.




Belona
NATURALNIE, NAJLEPSZA
RYBA SMAŻONA Z PIECA I GRILLA

Proponujemy szeroki wybór ryb bałtyckich i oceanicznych. Szeroka gama dodatków od frytek , przez ziemniaczki eco z pieca, blanszowane warzywa, aż do własnego wyrobu surówek z bufetu samoobsługowego.

Gwarantujemy, że każdy znajdzie coś dla siebie.


ul. Bulwar Jana Szymańskiego 4,
78-100 Kołobrzeg
tel. 94 354 03 87


Belona
NATURALNIE, NAJLEPSZA
RYBA SMAŻONA Z PIECA I GRILLA

Nasza chlubą są pierogi po rybacku, flaczki z kalmara, zupa z łososia, klasycznie smażony dorsz ale również z pieca na plackach i grillowanych jarzynach.
Polecamy łososia tu nowośc w cieście na szpinaku, halibuta, pstrąga, turbota, fląderkę znakomita z grilla.
Na życzenie serwujemy rybkę saute z wody
Przed daniem głównym polecamy: tatara z łososia z grzanką, śledzika w oleju czy w śmietanie lub jak ktoś woli krewetki.


Ryba prosto z kutra smażona z patelni, pieca i grilla to pozycja obowiązkowa.

Proponujemy szeroki wybór ryb bałtyckich i oceanicznych. Szeroka gama dodatków od frytek , przez ziemniaczki eco z pieca, blanszowane warzywa, aż do własnego wyrobu surówek z bufetu samoobsługowego. Nasza chlubą są pierogi po rybacku, flaczki z kalmara, zupa z łososia, klasycznie smażony dorsz ale również z pieca na plackach i grillowanych jarzynach z pieca. Polecamy łososia - tu nowośc w cieście na szpinaku, halibuta, pstrąga, turbota, fląderkę znakomita z grilla. Na życzenie serwujemy rybkę saute z wody.

Przed daniem głównym polecamy: tatara z łososia z grzanką, śledzika w oleju czy w śmietanie, krewetki.

Gwarantujemy, ze każdy znajdzie coś dla siebie

Belona jest na rynku już 15 lat, co zobowiązuje i jest gwarancja najwyższej jakości. I jak mówią nasi klienci "Jak zwykle najlepszego smaku".

Od lat łowią dla nas ci sami rybacy, którzy doskonale wiedza jakie mamy wymagania. Zaraz po połowie, specjalnie pod klienta ryba jest sortowana, aby najlepsze sztuki trafiły w ręce naszych kucharzy.

W centralnym punkcie sali niczym serce tętni życiem 1000 litrowe akwarium rafowe w którym podziwiać można wiele gatunków koralowców i pięknie wybarwionych ryb.

Całość doglądam osobiście. Moje 25 letnie doświadczenie kucharskie i pasja powoduje, ze klienci wychodzą uśmiechnięci i zadowoleni. Chcę zapewnić państwa iż ryba, frytki, itp smażone są na krystalicznie czystym tłuszczu roślinnym. CO w jednorazowym fartuchu można sprawdzić osobiście.

Opinia konsumentów jest najważniejsza. Jestem otwarty na sugestie jak i krytykę, bo to ona motywuje do jeszcze lepszej pracy. Przez lata zawiązało się wiele przyjażni. Klienci wracając, i czuja się jak u siebie.

Serdecznie zapraszamy!

E.P. Adamiec z załogą